Перейти до вмісту

виставка ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ відбудеться у заплановані дати 24-26 листопада 2021 року

    Шановні учасники та відвідувачі виставки ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ!

    Повідомляємо вам, що виставка ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ відбудеться у заплановані дати 24-26 листопада 2021 року *.

    Організатори вживають всіх необхідних заходів з метою забезпечення безпечного перебування у Міжнародному виставковому центрі під час проведення виставки

    З цією метою, інформуємо вас щодо наступних правил входу на територію виставки, які будуть діяти у період з 24 по 26 листопада для учасників та відвідувачів.

    Вхід на виставку дозволено:

    • При наявності сертифікату про вакцинацію двома дозами. Необхідно мати при собі підтвердження (у застосунку ДІЯ  або паперовий сертифікат);
    • Негативний результат безкоштовного експрес-тестування на COVID-19 у мобільній лабораторії, що буде розташована 3 23 по 26 листопада на території МВЦ.
    • Негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19 (дійсний 72 години)
    • Довідка про одужання від COVID-19 за останні півроку

    Для безкоштовного експрес-тестування на COVID-19 на виставці:

    • Заповніть заяву на тестування;
    • Здайте тест та очікуйте на результат 3 хв.
    • Отримай негативний результат та пройди реєстрацію.

    Всі відвідувачі та учасники виставки отримують допуск у вигляді браслету.

    Реєстрація на виставку та отримання бейджів можливі тільки особам, що пройшли відповідний контроль та отримали маркувальний браслет.

    * З ДОТРИМАННЯМ ВСІХ КАРАНТИННИХ ВИМОГ ЗАТВЕРДЖЕНИХ ПОСТАНОВОЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ «ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ КАРАНТИНУ ТА ЗАПРОВАДЖЕННЯ ОБМЕЖУВАЛЬНИХ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ З МЕТОЮ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19, СПРИЧИНЕНОЇ КОРОНАВІРУСОМ SARS C0V-2» № 1236 ВІД 09 ГРУДНЯ 2020 РОКУ З УРАХУВАННЯМ ЗМІН ТА ДОПОВНЕНЬ ВНЕСЕНИХ ПОСТАНОВОЮ КМУ ВІД 22 ВЕРЕСНЯ 2021 Р. N № 981, ПРОТОКОЛОМ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ «ПРО ВЖИТТЯ ДОДАТКОВИХ ОБМЕЖУВАЛЬНИХ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ З МЕТОЮ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА КИЄВА» ВІД 22 ЖОВТНЯ 2021 Р. №66 ЩОДО МОЖЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ МАСОВИХ ЗАХОДІВ У ПЕРІОД «ЧЕРВОНОГО РІВНЯ ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ» ЗА УМОВИ НАЯВНОСТІ У ВСІХ УЧАСНИКІВ (ВІДВІДУВАЧІВ, ЕКСПОНЕНТІВ) ТА ОРГАНІЗАТОРІВ ЗАХОДУ НЕГАТИВНОГО РЕЗУЛЬТАТУ ТЕСТУВАННЯ НА COVID-19 МЕТОДОМ П0ЛІМЕРАЗН0Ї ЛАНЦЮГОВОЇ РЕАКЦІЇ АБО ЕКСПРЕС ТЕСТУ НА ВИЗНАЧЕННЯ АНТИГЕНА КОРОНАВІРУСУ SARS C0V-2, ЯКЕ ПРОВЕДЕНЕ НЕ БІЛЬШ ЯК ЗА 72 ГОДИНИ ДО ЗДІЙСНЕННЯ ЗАХОДУ, АБО ДОКУМЕНТА, ЩО ПІДТВЕРДЖУЄ ОТРИМАННЯ ПОВНОГО КУРСУ ВАКЦИНАЦІЇ, МІЖНАРОДНОГО, ВНУТРІШНЬОГО СЕРТИФІКАТА АБО ІНОЗЕМНОГО СЕРТИФІКАТА, ЩО ПІДТВЕРДЖУЄ ВАКЦИНАЦІЮ ВІД COVID-19 ОДНІЄЮ ДОЗОЮ 0ДН0Д03Н0Ї ВАКЦИНИ АБО ДВОМА ДОЗАМИ ДВ0Д03Н0Ї ВАКЦИНИ (ЗЕЛЕНІ СЕРТИФІКАТИ], ЯКІ ВКЛЮЧЕНІ В003 ДО ПЕРЕЛІКУ ДОЗВОЛЕНИХ, НЕГАТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ТЕСТУВАННЯ МЕТОДОМ П0ЛІМЕРАЗН0Ї ЛАНЦЮГОВОЇ РЕАКЦІЇ АБО ОДУЖАННЯ ОСОБИ ВІД ЗАЗНАЧЕНОЇ ХВОРОБИ, ЧИННІСТЬ ЯКОГО ПІДТВЕРДЖЕНА ЗА ДОПОМОГОЮ ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО ВЕБПОРТАЛУ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ, ЗОКРЕМА З ВИКОРИСТАННЯМ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ ПОРТАЛУ ДІЯ.